Rob Kramer

Docent en oprichter muziekschool

Kramers' muziekschool is opgericht door Rob Kramer. Rob is een gelouterde omnivoor die zijn opleiding volgde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Rotterdams Conservatorium, hoofdvak slagwerk.

De afgelopen 40 jaar is Rob op tournee geweest door Europa met Mini & Maxi, heeft in diverse bands gespeeld, waaronder the Chiva’s, the Familee (bekend uit de Top-40) en Music-Unlimited. Daarnaast heeft hij meer dan 20 jaar drum- en theorielessen gegeven bij Cesar Zuiderwijks’ Music Station. Een van Rob’s specialismen is het klaarstomen van leerlingen voor het conservatorium, met inmiddels meer dan 20 toegelaten leerlingen aan Conservatoria door heel Nederland.

Gitaarles

Rob geeft gitaarlessen in Delft. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij hem terecht voor vrijwel iedere stijl. Ook voor muziektheorie. Neem contact op met Rob voor de mogelijkheden.

Drumles

Rob heeft in het verleden lesgegeven bij Cesar Zuiderwijk’s Music Station. Nu geeft Rob drumles in Delft. Zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden kunnen terecht voor een breed aanbod aan onderwerpen. Van het meespelen van je eerste songs tot het verbeteren van je techniek. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Mijn passie voor het lesgeven heeft mij in staat gesteld om langdurig de schoonheid van muziek, met de nadruk op SPEELPLEZIER, over te brengen op jong en oud.

Conservatorium voorbereidingscursus

Een van Rob’s specialismen is het klaarstomen van leerlingen voor het Conservatorium. Afgelopen jaren heeft Rob al veel leerlingen begeleid naar hun toelating op de diverse conservatoria. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een conservatorium-voorbereidingscursus op maat.

Met een lesmethodiek die gericht is op de mogelijkheden en capaciteiten van de leerling, is het zowel voor de leerling als voor de docent prettig samenwerken.”